Freedom

Tänkte uppdatera er lite om vad som hänt på sistonde, ja va ju som sagt i Denver i helgen vilket va riktigt skoj om man inte räknar med vägen dit och tillbaka. Jag skulle ju ta bussen och självklar va den 45 timme sen på vägen dit, och det tog 3 och en halv timme istället för 2 så ja va ju lite lätt sen till mötet. På själva YFU träffen pratade vi en massa, gjorde lekar och sånt. Lärde känna massa nytt folk, och en hel del som åker till hawaii samtidigt som mej. Fick prata svenska utan att ngn förstod med Henrik och Martin. Lite roligt att Martin bor i Jönköping och åker rätt ofta till mitt landställe på somrarna. På lördagen åkte ja hem för att hinna gå på Winter Formal med David, men samma sak upprepades och bussen va den här gången en timme och 45 minuter sen + att de tog längre tid än planerat. De blev nästan så att ja inte gick, men vi plockade upp david på väg hem från bussen, jag gjorde mej i ordning på 20 minuter o vi drog snabbt till dansen. För er som inte vet så är inte the dances som man tror. De kallas ju dans, så man antar att folk dansar men här borta så föredrar man att grinda. Gosh, de e INTE dans, de e mer folk som har sex på dansgolvet, ngt år hittade dem en använd kondom i mitten vilket e rätt äckligt. Så ja, David och Lea höll oss till european dancing istället. Hur som helst var det jätte fint dekorerat. Eftersom temat va midnight in paris så va det ljusslingor överallt, fontäner och ett stort eiffeltorn i rummet. Jätte fint verkligen.
Söndagen spenderades med att sova o gå ut i snön o busa lite som småbarn. Vi åkte pulka, gjorde snöänglar och hade snöbollskrig. Veckan har gått jätte långsamt haha. Har haft min första track practice i måndags, men vi va mest o gymmet o gjorde sprints. Riktigt jobbigt. The coach seems to think I have potential to be good at the sprints, vilket e kul. Annars har ja haft lite prov, nordic practice varje dag o så. Gårdagens träning bestod av intervaller så de va jätte jätte kul faktiskt haha. Har mitt första classic race på lördag, e lite nervös för ja e inte så bra på classic men ja får hoppas att de går bra.
Ja o tvillingarna e ensamna hemma så vi har precis lagat middag o ja tänkte gå o lägga mej tidigt idag så ja inte e så trött imorn med tanke på att ja ska gå upp vid 5 på lördag yaaay.
Jag och David innan dansen


Jag och mina fina rosor jag fick

Sometimes life is a bitch

Ännu en vecka har gått och idag ska ja åka till Denver för att gå på en mid-orentation med YFU. De ska bli jätte kul men ja måste ja ngn buss upp vilket e surt, så shoppingen som skulle bli av blev avbokad. Den här veckan har jag tränat varje dag som vanligt och haft nya klasser. Istället för alla mina art classes så ja har typ bara plugg klasser:( min nya favorit klass e Human Anatomy and Physiology, läraren e super super bra och vi får göra jätte roliga saker. Idag övade vi att utföra surgery på en citron haha med riktig scalpell o allt. Me and David are the BEST!! Annars har veckan varit lugn, jag åkte massa skidor i helgen o ramlade för första gången så nu har jag ett gigantiskt blåmärke på armen, så himla fult men men.
Imorn är det Winter Formal, vilket e en dans i skolan. Först skulle ja inte gå men ja bestämde mej för att strunta i stock show i denver o gå på dansen istället. Temat är Midnight in Paris o ja ska gå med David (som vänner), har till och med fått honom att ha en fluga imorgon yaaaay. De va jätte sött på honom haha. Vi ska äta middag på en restaurang först o sen åker vi till dansen med några kompisar.
Ha en bra helg

This is how we do it

Lördag idag men de känns som söndag eftersom vi va lediga igår, sen e de ngn holiday på måndag så då e vi lediga igen yaaaaay. Den här veckan har gott jätte fort med finals o grejer. Igår kom David hit på förmiddagen för vi var tvunga att ta min senior picture, så vi gick ut i skogen bakom mitt hus o tog lite bilder;) sen så bakade vi tårta för de va min värdappas födelsedag o så. Sen åkte vi o åkte längskidor o resten av kvällen spenderades i vår soffa framför roliga filmer. Idag va planen att vi skulle till denver, men de gick inte so I went for a run o nu har jag gjort mig i ordning. Ja ska åka till vail för att möta david en stund. Tror de blir skidåkning imorgon, får se. Ha de bra så länge ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
this is my baby picture for the yearbook, i was a very normal baby hehe!!

Smart Listens To The Head, Stupid Listens To The Heart

Imorn e de onsdag, vilket innebär finals start. Ifs så har ja inget svårt imorn för vi har redan gjort vår engelska final o sen har ja en period off o sen jewelry där vi ska identify tools. Så efter första lektionen imorn så ska ja o Ann-Bishop gå till the Bookworm, äta en good cheesecake crepe o plugga där fram tills tredje lektionen, mys! Har varit jätte trött på sistonde, o idag på träningen så märkte ja det tydligt. Orkade ingenting, oftast brukar jag orka hela vägen utan att stanna mer än en gång men idag så va mina armar DÖDA efter double poling. Hoppas det går bättre imorn! Har fått bilderna från racet från david, hahaha ja ser jätte rolig ut;)
Haha David!!


Söta Eva!!


David hade bästa kommentaren till den här bilden, "Andrea, how could you possibly have time to smile when you were skiing?" Mitt svar, "Im a girl, I can do two things at the same time"


This was during my second lap, and god I was tired

Vill oxå berätta that I went ot get an haircut yesterday hos min vmammas kompis. Hon va jätte duktig och billig. Mitt hår e jätte kort nu men de behövded verkligen. Ända sen jag kom till USA så har mitt hår blibit tunnare och tunnare, och de kan ha något med vattnet att göra, att de e så hårt. O nu när ja bor här i Colorado så blir håret super torrt på grund av klimatet, inte bra för mitt hår. Nu ska jag se på någon bra film eller bra show innan ja beger mej till säng.
Ha en bra onsdag gott folk

Lights

Åhhhh ja va e stolt över mej själv. Idag hade jag mitt allra första RIKTIGA race i nordic. De va skate idag o såklart så va de den värsta banan någonsin. Det var 5 km men ja skulle väl påstå att de va bara uppförsbacke hela vägen. Man gjorde två laps så ja va helt död, så stört jobbigt. Ja kom in på 29 minuter vilket jag är väldigt glad över. Mitt mål va under 30 min o inte sist vilket ja faktiskt inte var haha. Min skola va de ända som aldrig tävlat förut o ingen från mitt lag kom sist. Jag kom på 66 av 85 yaaaay. Hade sista start numret (som vanligt) så ja jagade alla hehe. Behövde gå upp vid 6 imorse för att åka till racet i Steamboat vilket e två timmar här ifrån så ja va uppe tidigt. Men David och Eva ska komma o se på film hos mej snart vilket blir mysigt. Vi e alla jätte trötta från racet så de blir en tidig kväll. Vill bara berätta att Eva kom på fjärde plats idag, så himla duktig. Hade jätte kul iaf o jag är glad att ja ens stog upp när ja kom i mål haha. Jag älskar verkligen mitt nordic team o speciellt mina coacher, de e så himla roliga o snälla. Hela bussvägen hem så satt vi o snackade om deras love life haha, de e lite kul eftersom de e tvillingar o man kan inte se skillnad på dem! Jag e redan super taggad på nästa race, tyvärr så missar jag två races när ja åker till hawaii:( Eva's pappa tog bilder under racet så ja ska försöka lägga upp ngn!
Trött med taggad tjej i bussen

Känslan

Right now I'm a very happy girl and I'm living the dream of many people. Not only is it a new year, new hopes and oppertunies, but it also time for me to live another dream I've had for a veeery long time. Because in exactly one month I will be on the plane going to the coolest place ever, Hawaii. I'm gonna stay there for a week with hundreds of exchange students and have fun every damn second. We get to learn how to surf, snorkel and experience all the different cultures there. I also get to meet my exchange student friends from west virginia and from my niagara falls trip, which is gonna be AWESOME!! I can't wait

Obsession

I have some serious tv-shows obsessions, it might not be so healthy for me but I cant help it. So when I realized that one of my favourites is starting today, I became a very happy girl.
And then greys anatomy will start in 4 days and the last season of One Tree Hill in 10 ♥

2012

Gott nytt år allihopa, hoppas ni hade en super bra nyårsafton! Efter mycket strul så blev min oxå väldigt bra. Igår så började vi med att åka till Beavercreek village där de har en ski parade i backen med ljus och sånt, efter det va de fyrverkerier. Tyckte dock att de va lite konstigt att de va massa fyrverkerier klockan 6 men inte vid 12 haha. Hur som helst så va ja där med David, Eva (hans värdsyster) och en annan kille som ja inte kände. Eftersom vi inte fick stanna i Vail så behövde vi ngt att göra men det fanns absolut ingenting vilket va tråkigt. Så vi funderade att gå på bio innan vi åkte för att fira midnatt men vi hittade inget vi ville se på så vi gick o åt pizza innan vi bestämde oss för att åka o hyra en film o se den hemma hos mej. När vi kom hem till mej så va de fekke haha, nejmen mina värdsyskon hade varsin kompis plus att de va 6 vuxna där. Vi hälsade på alla o så, åt lite mat o sen så började de roliga. De va dags för wii haha!! Vi spelade just dance hela kvällen o sjöng kareoki innan vi gick utomhus under midnatt för att go wild med våra cerpentiner o fire crackers:) efter de så tog vi vår walmart cart o körde runt med den in the neighborhood. Kanske inte samma nyårsafton som ja skulle haft om ja va i sverige men den va bra för att vara i USA. Eftersom vi inte hann se på filmen igår så ska David och Eva komma över senare tror jag.
Ja e fet taggad på 2012 nu. Jag kommer spendera halva året i USA, sen ha en underbar sommmar, bli myndig och uppskatta allt fint jag har i mitt liv. Jag har bestämt mej för att jag ska stå upp mer för mej själv i år, ta vara på varje sekund och njuta. De kommer bli ett bra år, de ska jag se till.

RSS 2.0