U S A

Nu lämnar jag vårt fina Sverige om några få timmar, för landet på andra sidan. Har sagt hejdå till alla vänner, packat klart väskorna och taggat lite extra. PUSS PÅ ER MINA SKÖNA!

Drove to Chicago, in a van with my friend

Om endast 24 timmar så sitter ja på Chicagos flygplats o väntar på mitt flyg till Dayton wohooo. Fatta om ett dygn så är jag in the states o sitter på starbucks och dricker frappuccino. Det är riktigt nära nu och ja är inte ens nervös! Alla tror att man ska vara ledsen och nervös men jag e sjukt taggad på att träffa familjen!
Packar som attans nu här hemma, hade tänkt att bara ha en väska men ja ska packa ned vinter saker, så det fick bli två st!! Fattar inte hur folk klarar sig på en väska haha, kanske för att ja inte följer YFUs packnings guide och tar med allt ja vill ha med mej. Trots det tänker ja shopp där borta, Katrin berätta att de finns flera malls i närheten av där vi bor så ja e lycklig.
Min första resväska, den andra ska ja börja med nu!
En fett grym låt av Sufjan Stevens som får mej att tänka på min resa eftersom den heter Chicago:)

I know I'll be alright, but I'll miss you

Chattade med Katrin igår kväll i över en timme:) trodde de skulle vara lite halv stelt men de vare inte alls!! vi pratade både om hur de är där borta men oxå lite om handboll (hon är handbollspelare woohooo) o hur mycket vi kommer sakna det, om resorna man får göra och shopping! Shopping var nog det vi pratade mest om! Tydligen äter familjen snabb mat VARJE DAG men hon får sallad så de ska ja nog oxå be om, och om hon inte äter sallad så går hon ut o springer på kvällen. Vi kommer L Ä T T bli springpartners.

Hon verkar hur som helst ytters trevlig så de kommer nog inte bli några problem att bo med henne!!

I just want to fly away

Nu är flygbiljetterna bokade:) jag åker på onsdag morgon och har två mellanlandningar. Skulle egentligen åkt via New York bara men eftersom man inte vet vad konsekvenserna blir efter orkanen så sa de på resebyrån att man inte borde chansa. Så ja åker vi Munchen och Chicago! Inte långt kvar nu:D


You can count on me all the way

Nu börjar det hemska, alla hejdå, vi ses snart, glöm oss inte och ha det så bra. Jag är helt GAAALET taggad på att åka, för min värdfamilj verkar jätte gullig efter ja fått flera mail, men ändå så ska ja säga hejdå till mina allra närmsta. Igår kväll sa jag hejdå till 8 underbara tjejer som jag umgåtts med nästan varje dag i ett år nu. Mina små järfälla tjejer. Det blev så konstigt att helt plötsligt säga hejdå, för den här gången var det inte: vi ses på måndag. Utan nu sa vi: ses om 10 månader. Men ja vet att de finns kvar när ja kommer hem o då kommer vi fortsätta dansa gärnet, ta helt sjuka bilder, skvallra o prata om göör roliga saker. Vi har alltid så stört kul (kanske för vi äter för det mesta haha) men de är inte slut än för när ja kommer hem så fyller vi alla 18 o då är de feeeezt. Här kommer lite seeexiga bilder på oss som tagits (nästan alla e tagna från igår ifs) pussss

Ni e bara sååå härliga, kommer sakna er så enormt!

Detta är våra sång tjejer, glöm inte våra danser för dem ska vi fortsätta med woohooo

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends,
Make it last forever friendship never ends,
If you wanna be my lover, you have got to give,
Taking is too easy, but that's the way it is

Presenter

Har fått en några riktigt fina presenter av mina vänner som jag inte visat innan. Ja fick dem egentligen för jätte länge sen, på den tiden då ja trodde att ja skulle bo i Fernandina beach men ja vill verkligen visa er bilder på de underbara och sköna presenterna.

Klockren skylt ja fick från tjejerna i klassen
Ja fick även denna gulliga nalle
Ett jätte fint kort av Belin och Lovan som de gjort helt själva

Jag har även fått en jätte fin t-shirt som alla mina vänner har skrivit på men den har jag ingen bild på än! Kommer sakna alla vänner så otroligt mycket när jag är borta.

Mini kräftskiva

Haha igår kom Lisa o Agnes hem till mej efter skolan för att äta massa gott o ha mysigt. Vi hade kräftor, västerbottenpaj o baguette så det blev som en liten mini kräftskiva. Agnes tyckte inte om kräftor men jag Lisa åt på, fast ja tror att vi tre spenderade den största delen av kvällen med att leka med kräftorna istället hehe. Resten av kvällen spenderades framför photobooth med en hel del skratt!!
Jag var även tvungen att säga hejdå till Lisa (inte kul) för ja kommer inte hinna träffa henne innan ja åker!! Men vi hade en toppen kväll igår så ja tycker vi spenderade den på de bästa sättet.
Ni får inte se våra photobooth bilder, för jag o mina kära kompanjorer anser att de är lite opassande och lite för störda för denna blogg haha

Värdfamilj

Kan berätta lite om min värdfamilj som ja kommer bo hos.
Jag ska bo hos en familj som består av Anette och Douglas som är mina värdföräldrar. De har tre söner: Anthony som är 8, Derek som är 6 och Ryan som är 1. Men sen ska det även bo en tysk utbytesstudent med oss som heter Katrin. Så ja kommer bo i riktigt stor familj, vilket jag bara tkr är positivt.
Jag ska bo i Xenia, en liten stad i Ohio utanför Dayton. Ja tror det ligger mellan Cincinnati och Columbus. Skolan jag ska gå på heter Xenia high school. Vet inte så mycket mer men jag tror detta kommer bli toppen. Nu vill ja bara maila med famiiljen o få kontakt med Katrin.

EXCITED EXCITED EXCITED

OMFG!!!!! jag har fått mail från min värdfamilj:D jag är glad jag är glad jag är glad!! När ja fick mailet hade jag inte fått något samtal från YFU om att de var klart men när ja fick mailet så antog jag att det var de!! Ja har väntat i fem dar på det här o nu e skolan äntligen bekräftad. Så jag ska till Ohio om några dagar WHOOP WHOOOP!!!:D:D

Väntar o väntar

Nu vill ja till U S A!!!!! orkar inte vänta på besked längre, hur svårt kan de va för en skolan o bestämma sig om de har råd eller inte...


.


Lördag och mängder av mat

Igår va det fullt upp hela dagen. Redan klockan 10 var det dags att göra sig fin inför Sofias konfirmation o därefter åkte vi hem till henne och åt lunch plus fika. Konfirmationen va speciell men maten var nog höjdpunkten. Ja insåg vid halv fem att vi borde åka hem eftersom jag skulle va hos Emma vid fem (vilket jag inte var) så det blev lite bråttom där. Men självklart fixade man sig snabbt och smidigt utan några kläder slängda runt i rummet och åkte till Emma för att fira henne. Såklart var det väldans trevlans och gott där men ja va tvungen att dra vidare till Ida vid nio. Där spenderades resten av kvällen med mycket roliga samtalsämnen, bra umgänge och ännu mer mat (= efterrätt= daim cheesecake= mums). Man kan helt enkelt sammanfatta min dag med en hel del mat och bra sällskap.

Tyvärr har min data fått lite psykiska promblem o vägrar ta in min kamera eller mina bilder så därför kan ja inte visa ngt från dagen/kvällen. Men ni får lite andra bilder som ja tyckte va fina!!



Coola Agnes

Agnes e såååå cool. Hon har klippt sig jääättte mycket vilket är skit snyggt (ja skulle aldrig våga). Hon passar verkligen i det vilket är ännu coolare. Dessutom har hon skaffat sig ett par jeans. Ett par jeans, vi pratar om klänning och kjol drottningen här o hon skaffar sig ett par jeans. De roliga är att she's looking hot in those jeans. Här får ni en underbar bild på min kära vän i hennes nya frisyr.


Sommarbio i rålis

Det är verkligen jätte roligt att dem anordnar sånna här kvällar i rålis som de gör nu där i princip hela stockholm samlas för att se på utebio. Jag var där både i onsdags och torsdags o hade jätte mysigt båda kvällarna. Igår så var det Black Swan och ja visste att den skulle vara rätt äcklig så ja kollade inte så mkt hehe. Satt mest och pratade, lekte med Hannas iphone och min kamera eller njöt av mitt sofistikerade sällskap. I torsdags var ja där med Emelie, Carro o några av deras vänner och igår var jag där med tjejerna från klassen.
Och typ så här glad var jag när de började ösregna precis när ja ska gå till bussen för att åka till rålis...

.


Harry Potter

Åååh idag såg ja äntligen sista delen av HP med Emma. Vi måste vart dem sista i världen som inte sett den, men nu såg vi den och den va såååååååå bra!! Slutet va mycket bättre än vad jag hade trott så jag blev väldigt glad, hade verkligen förväntat mej det värsta eftersom alla säger att den e så sorglig. Ja tyckte den va rätt rolig faktisk, fanns flera klockrena kommentarer lite här och där som fick mej att garva hehe:)


True

Dear full closet,
How come I have nothing to wear?
Sincerely, Girls Everywhere

Överraskningsfest

De hade gjort en jätte fin skylt för mej

Trots att suprisen blev lite misslyckad så blev jag väldigt förvånad
Alla fina vänner
Det blev en väldigt trevlig 5- kamp
Efter middagen blev den en spännande 5- kamp
Där ägde the pirates (mitt fantastiska lag)
Men dendrofilerna va oxå duktiga
Bella went all in for the american theme
Jag och söta Vivi
Tack så mkt Agnes för att du fixa överraskningsfesten och för att du fick alla mina vänner att komma! Men Linda va också väldigt duktig som höll mej upptagen en hel dag:)

RSS 2.0