Living like a cali girl

I'm alive fro your information, got home from the trip friday night, went straight to bed and today I've been at a track meet the whole day with no practice in two weeks. But I made it, ran faster than ever and I'm just really happy. The trip was amazing but I'm gonna tell you more about that later, so good night!

Toned, tanned, fit and ready


Track meet @ Eagle Valley

Favourite pic of me and david
Izze running the four by 800m
My hurdling pro!!:)
Me in the 100m dash

Easter

Förlåt för kass uppdatering men de e så mkt som på går att ja inte har tid. I fredags kom som sagt mina föräldrar hit vilket va kul. Ja såg dem inte förs på lördagen på the track meet för de kom så sent på kvällen, så vi spenderade våran första dag tillsammans i eagle på en track bana, men de va kul som vanligt. Vårat tjej lag (including me) vann alltet med 213 point och skolan som kom på andra plats hade 100 poäng mohaahahahaha. Vi dominerade allt! jag gjorde bra i från mej i spring eventen, sprang ett nytt PR i 100m dash, 14.34 vilket ja kom 12 med av alla 60 och vårt 4x100 lag kom 6 av 14 lag. I söndags var det påsk så vi hade först egg hunt, jätte rolig tradition som ja nu vill börja med i sverige oxå. Kevin hade placerat ut runt 40 mini ägg överallt i trädgården där de fanns godis och dollar. Så tävlade man om vem som kunde hitta mest!! Sen visade jag mina föräldrar vail, och därefter åkte vi till silverthorne. Vi åt på smash burger (min favorit) och kollade i lite butiker efter jeans till mej eftersom ja har gjort sönder alla förutom ett par. Fick inte med mej hem några jeans, men härliga träningskläder från the nike factory. Sen dess har jag vart i skolan, visat mina föräldrar runt och haft david på middag. Imorn går ja på tidig morning practice innan vi tar bilen till denver för att åka till.... Las Vegas, början på vår resa. Ja hör av mej från där, men så länge, ha ett bra påsklov allihopa!!

Always & Forever

Okej de här kommer verka jätte löjligt men jag såg nyss på det sista avsnittet av One Tree Hill, de absolut sista! Jag har följt serien i nio säsonger, nio år vilket e helt sjukt länge. Varje onsdag efter skolan har ja skyndat hem så ja hinner se innan träningar, och nu e det slut haha, de e lite konstigt. De e lite coolt hur inne man bli i en serie genom att följa den år efter år. Snacka om att jag är en trogen tittare. Innan avsnittet började så var det 50 minuter av en genomgång vad som hänt under säsongerna, de bästa minnerna och prat med skådespelarna, jag höll nästan på att börja gråta hahaha, they made it so sad... åh ja kommer sakna min favvo serie, good bye my friend! ♥

Life is for deep kisses, strange adventures, midnight swims and rambling conversations.

Hallå Hallå, de blir en vecko uppdatering här eftersom ja inte har särskilt mkt tid för bloggning.
Måndag: Vanlig skoldag med en allt för hård träning, 15x200m dead sprint!!!
Tisdag: Hungergames med senior class, det var faktiskt en jätte bra film måste ja säga. Ska nog läsa böckerna nu! Va dessutom roligt att göra ngt med alla seniors+ några juniors! Sen hade vi vanlig träning och de va rätt chill.
Onsdag: Sooovmorgon yaaaay, och sen efter skolan gick vi till Avon Rec center för pool work out eftersom så många har haft problem med sina benhinnor. Riktigt jobbigt.
Torsdag:Nada special, de va event day så vi hade kul och sen åkte ja hem för att sova, ngt jag tar vara på!
Fredag: Okej nu ska ja berätta ngt kul som hände, de va fredag, dagen innan vårt meet så laget klär upp sig i skolan. Ja tog då på mej en kjol och blus och mina nya klackar. De finns en dress code för hur lång kjol/shorts måste vara men i skolan så går 40% runt i super korta shorts så ja tänkte att varför kan inte ja ha min kjol som faktiskt längre än vad mina finger toppar når. Alla älskade mina skor men i fifth hour så blev jag kallad till the office och då sa min track coach/ assistant principal att min kjol va för kort haha. De va lite halft awkward, men han sa själv att han inte såg några problem med min kjol men två lärare hade mailat honom och sagt att min kjol va för kort haha. Ja garvar så fort jag tänker på det, jag tror ja vet vem en av lärarna va men ja tycker de e lite komiskt att jag blev tillsagt men när tjejerna går runt i booty shorts så e de lugnt. Tror nog att klackarna gjorde att kjolen kändes kortare men de va den ju inte???? Haha en rolig och ny upplevelse som hände innan träningen
Lördag: Track meet i fort collins, tre timmar bort vilket betyder att ja gick upp 3.45 på morgonen yaaay. Hände lite nya saker här med. Mitt första event va shotput och de va precis där vårt tält stog så alla kollade på mej, mitt första kast va 26.7 vilket e mitt nya PR och de andra kastet va det samma. Men efter det kom Izze fram till mej och visade en rolig bild på mej när ja förberedde mej o då såg en av the officials det och kallade mej till honom. Han sa att jag blev diskvalificerad för att ha kollat på elektroniska devices under tävlingen vilket är förbjudet (hade ingen aning om det här) vilket va lite synd. Så de va en underbar start på morgonen. Sen så va de dags för sprint medley där jag började med att springa 100m, Bella ran 100m, Taylor ran 200m och Lilly 400m. Det är tillåtet för en person att ha en difference vilket Lilly hade, vi andra tre hade spandex och hon hade shorts. Ja märkte att the officials kollade på oss extra mkt med de sa ingenting tills de va dags att gå to the blocks, då säger dem till oss att våra byxor e olika och det är inte tillåtet. Vi sa att man får väl ha en skillnad men då sa the officials att the design på byxorna va olika och så får de inte vara, vi blev så chockade!! Skillnaden på shortsen är att på mina spandex så går den vita randen ner och sen innåt men på shortsen så går det utåt längst ner, så yaaaay, vi blev diskvalificerade!! Jag va så stört pissed efter det hära ska ja säga. Under dagen så blev två andra relay teams från vårt lag oxå diskvalificerade för att de stickte ut en vit rand på en av de spandex av killarna. OMG, these officials absolutely hated us!!! Sen sprang jag 4x100m relay vilket gick helt okej för oss, vi sprang 55.95 vilket e två milli sekunder sämre än vad mitt relay team sprang första gången. Men det var över 300 grader celsius ute så jag brände mej faktiskt:( ser lite rolig ut idag för ja har en riktig track tan överallt!! Så såg mitt meet ut.
Söndag: Idag och vi åt frukost i solen, våfflor och jordgubbar och nu ska ja städa innan ja kanske tar en promenad och pluggar. O de e första april idag, ett år sen som ja chockade min bästa vän agnes med att säga att ja skulle till usa, kan inte ha planerat in det bättre!

RSS 2.0