Something to think about

Happy Leap Day!!! ja tkr de e fet coolt med skottår, vore coolt att va född den 29onde februari men lite jobbigt att man inte kan fira sin RIKTIGA födelsedag förs var fjärde år!
Jag kom hem i söndags från en lyckad och mysig helg i Minneapolis, Minnesota. Vi åkte som sagt på torsdagen och vi hade sån tur att vi kom på första planet från denver även fast de skulle vara fullt (vi åker stand-by). När vi kom fram så åt vi middag på T.G.I.F på flygplatsen innan vi drog till hotellet två minuter där ifrån. De fanns bubbelpool där så vi chillade i poolen innan vi gick och la oss. På fredag så stod shopping på schemat, hela hela dagen. Vi kom till M.O.A (Mall Of America) vid 10 och gick inte hem förs tolv timmar senare haha. Man är i chock när man är där inne för det är så stort. Förutom 550 butiker så finns det en Nickelodeon Universe Theme Park med massa roller coasters. Vi gick vilse ett antal gånger för man visste aldrig var man va. På lördagen så gick vi till the mall igen, för byte av storlekar (och lite mer shopping hehe) innan vi åkte till flygplatsen. Vi kom på flygplanet till Denver men de va 3 timmar försenat så vi missade planet till Eagle/Vail. Därför fick vi spendera natten i Denver.
I söndags kom David och Eva hit för att kolla på the Oscars vilket va kul, har saknat min tysk! Just ja, på väg hem från eagle airport i söndags så åkte vi till costco vilket e en gigantisk supermarket butik och de va sample day today. Så ja fick massa godis (snickers, twix och milkway), lax, god ost, crepes med nutella, kyckling, scallops och massa gott, nom nom!!
Vill oxå berätta för er hur extremt hurtig jag är nu för tiden! Den här veckan har den riktiga track practicen börjat. Vi gör vikter på morgonen vid 7 o gör springning och core på eftermiddagen (dööör), detta e varje dag!! Ja har alltid tyckt att våra fysträningan e hårda, men sen kom jag hit! oh gosh, folk spyr på träningarna för de push us so hard. Dessutom va ja lite väl ambitiös o bestämde mej för att börja på soccer, så nu har ja tre soccer practices every week too haha. Så vissa dagar så har ja längre track practice på morgonen än de andra, så har ja bara soccer på eftermiddagen (för de e samma tid som track vissa dagar). Så idag va min första dag på soccer, de va kul men inte alls samma lag känsla som i Ohio... Så nu ska Andrea komma i form för fan! Lycka mej till, för ja har träningsvärk VARJE dag från ngt. Looooove
Middag på T.G.I.F

Stoked!!

Mina värdsystrar plus värdmamma

Theme park i mitten av allt

Jag och systrar

Excited for rollercoasters

Gosh it was scary, straight down and then a loop

Vaktar shoppingen

Making fun of ugly prom dresses haha

Locked out of the room

The huuuuge mall



Kommentarer
Postat av: Agnes

Haha alltså Amerikat och alla sina butiker och godis. Låter supernice i alla fall <3

2012-03-04 @ 21:14:12
URL: http://agneswilhelmina.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0